‘Projelerimiz ile renk katacağız'

‘Projelerimiz ile renk katacağız

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında, ziyaretlerini sürdürdüğü gibi aynı zamanda seçim bürosuna gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.

KISA BİR SÜRE KALDI

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor. Kırıkkale’de girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Saygılı, “Kendimizi tanıtıyoruz. Ak Partimizin misyonunu ve vizyonunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. Bir buçuk aydan kısa bir süre kaldı. Vatandaşımız oyunu yine en güvenilir yere teslim edecektir” diye konuştu.

 

EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Saygılı, “Kırıkkale’mizde vatandaşımıza en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum. Hükümetimizin desteği ile üreteceğimiz projeler Kırıkkale’ye renk katacak. Kırıkkaleliyim demenin ayrıcalığını bu dönem yaşatacağız. Mega projelerimiz ile birlikte marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum. Amacımız vatandaşımıza hizmet götürmek. Başka bir amaç ve gayemiz yok. Bu hizmet kervanına bizde katılmak istiyoruz ve en iyisini yapacağımıza inanıyorum” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız